Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg

Hei :) Jeg heter Lilian og liker å gjøre mye forskjellig...litt av alt...Bare for gøy...:) Så liker jeg å titte på blogger for å se hva andre holder på med og få ideer :))
Hvis du er interessert i hva jeg holder på med må du bare titte innom her...
...ser jeg at du har vært her vil jeg nok titte innom deg også... :)

tirsdag 29. juni 2010

Orkidèen min!

Her er den første Orkidèen jeg har hatt som har blomstret på nytt. Blomstene er ikke av de største, men for en nydelig blomst! Syns nå jeg da... :) Blomstene står ganske lenge...... :) Har to andre sorter. Blir det blomster på dem, så skal jeg legge dem inn her....:)

lørdag 26. juni 2010

Cupcakes!!

Har bakt Cupcakes i dag.....:)
Bare skriv i kommentar feltet så sender jeg oppskrifta...
Disse er med gulrot og kokos, men kan like godt lages med sjokolade. På disse er det Ostekrem som topping, men det kan også byttes ut med f.eks melis ol. Eller uten, de er like gode....... :)

fredag 25. juni 2010

Henta Terje i Bergen!


22. juni kjørte Kim og jeg til Bergen for å hente Terje og sakene hans. Nå flytter han til Trondhjem igjen.

Vi hadde en fin tur. Sol og fint vær. Vi fikk litt tid til å "gjøre" Bergen....... :) Det ble litt klær og By-gaver.... :) Vi var hjemme fredags formiddag 25. juni. Det tar vel 20 timer å kjøre den veien vi kjørte.

Dessuten var vi en tur i "Akvariet i Bergen". Der var det en god del å se. Kim tok en del bilder......

St. Hans- aften tok vi inn på Hordaheim Hotell (Best Western) midt i Bergen sentrum. Der spiste Terje, Kim og jeg middag før vi tok kveld.... :)

søndag 20. juni 2010

Oppussing av soverommet!



                  I begynnelsen av juni mala jeg soverommet. Jeg fikk ei seng av Inger mot at jeg mala litt hos henne. Derved gikk det slag i slag, noe som gjorde susen.......:))

Veggen ble også fornyet, mala eggehvit panel. Lakka lampene i sølv, og mala dører og dørkarmer. Malte også Beito-kommoden hvit.

Hengte opp hvite gardiner i "gammeldags" design, syns de var fin.

Det ble et nytt rom......Det blei så bra. Det kommer noen bilder etterhvert......

Barnedåp.......


Johan ble døpt 20. juni 2010. Faddere var Stein Gladsø, Tor Abrahamsen, Hege Leide og jeg. Her ser vi dåpsbarnet!!:)

Kakebaking!!:)



Da Johan Victor skulle døpes bakte jeg kaker. Gudmor sitt lille gull måtte jo ha kaker til kaffen.....

Så det ble ei stor marsipankake på bestilling fra foreldrene, og den skulle være stor!! Og det ble den!!!:)) Så tok de også opp bestilling på krokankaka, så den baka jeg.

Tilslutt fant jeg selv på å bake ei sjokoladekake....Kunne ikke ha barnedåp uten det...!!!

Barnedåpen ble feira på hotellet, og det var ei koselig stund.......Koldtbord først, masse god mat!!:)



 Laga ei bamsekake til Johans 1 års -dag..........!!                                                       

Putekaka så finere ut enn bildet viser..... :(    Og til slutt var det ei krokankake. Den blei god. Hege Leide baka Suksessterta, som også var kjempegod. Pappa laga Ostekaka, og som vanlig var den  god. Mamma baka bløtekake og kjøpte ei tårnkake. Legger like godt ut et bilde av bordet..... :)

torsdag 10. juni 2010

Sydag!

9.juni var jeg hos Gøril og sydde. Gøril Quilta tepper, og fikk flere tepper quilta + jordbærduken.....:) Jeg sydde ei toalettmappe som jeg skal gi Johan Victor. Må bare fylle den...... :) Legger ut et par bilder av den.... og et bilde av mobilveska mi som jeg fikk av Viktoria. Hun er 12 år og flink å sy. Hun har sydd den til meg, og også laga smykke til mobilen min....flott, hva?! :) Denne dagen må gjentas. Vi hadde det så koselig. Og Paul Arne sørget for god service. Fikk IS til dessert.....nam, flykrasj..!!:))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...