Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

torsdag 5. august 2010

Hello Kitty !

Kom hjem fra Steigen i dag for å lage kake og gå i Dina Leide sin bursdag. Hun blir 2 år i dag!! :) Hipp, hipp hurra !! :)) Kaka skulle være rosa. Det ble til slutt ei Hello Kitty-kake.........                                                  Kaka skulle lages i full fart 3 timer før selskapet. Derfor ble det en kjøpt mandelbunn og en bløtkakebunn som var delt i tre lag..Først la jeg mandelbunnen på fatet, deretter et lag med krem og jordbær. Så ene laget av den andre bunnen, et lag med vaniljekrem. Så en del av bunnen igjen og så vaniljekrem. Til slutt siste del av bunnen. Bredte krem oppå og rundt kaka for så å legge kjevla marsipan over. Pynten er også i marsipan.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...