Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

onsdag 14. november 2012

Ja ja....tida går.....

Har ikke fått sydd så mye i det siste. Men vi har innredet to rom til dattera vår.....skal legge ut noen bilder, men først skal jeg en tur til Trondheim, Gleder meg, Skal være der i fire dager:-) Skal først og fremst besøke slekt, og så shoppe litt........:))
Eneste syprosjektet nå er ei kåpe og hatt til ei dukke som LHL skal lodde ut. Tok et bilde, men har ikke fått lagt det inn. Ja og så har jeg vært på kurs med Andrè Wallenborg. Da sydde vi vesker, reisevesker. Skal legge ut bilde av dem når jeg kommer hjem igjen....
God helg folkens!!)
                                          

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...