Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

søndag 21. juli 2013

Lysthus...

Ding dang.... Det ringte på døra...Ute stod ei venninne: ""Er det her sydama bor...? Da sa jeg : "Ja.... Dermed var oppdraget et faktum. Men det gikk veldig bra..... Venninna mi har fått nytt lysthus, og nå skulle ho ha gardiner.... 14 ialt... Gardinene var sydd, så det var bare å legge dem opp...
Da jeg hadde sydd gardinene og bånd til å henge dem opp, så hadde jeg noen stoffrester. Så jeg sydde et par duker, en potteskjuler (evt skål). Og en liten rest ble grytelapp.

Joda ble ikke så værst fornøyd med resultatet.....
Er det noen som har flere forslag til hva som går an å sy av restene??

Fortsatt God sommer !! :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...