Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

torsdag 6. mai 2010

Møsbrømlefse baking !I dag 6.mai har jeg baka møsbrømlefser. Kjevla vel 30 leiver. Fikk besøk av Sverre Leon, Hege Leide og ungene. Alle spiste møsbrømlefse. De blei veldig god, så det kommer jeg til å gjenta. Tok noen bilder underveis for å dokumentere dette :))
Det var først kjevling, så steiking av alle lefsene. Derette laga jeg primen/møsbrømmen. Serverte lefsene som seg hør og bør......ser du på foto av den ferdige lefsa. Med prim, romme og smør på....nam nam :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...