Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

torsdag 13. mai 2010

Oslo-tur 2010!Var i Oslo fra 10.-12.mai. Sverre var på kurs, og jeg ble med. Vi lå på Raddison blue på Gardemoen. Tirsdag tok jeg toget inn til Oslo. Der traff jeg først Elsa. Vi handla litt og var på kafè. Så kom også Terje og vi var og spiste. Deretter tok jeg flytoget tilbake. Sverre og jeg var ute og spiste om kvelden. Det var en koselig tur!! :) Tok bilder fra flyet. Her er et over skyene og et som viser Saltstraumbrua. Men vinduet var ikke helt bra å ta bilder gjennom. Været var det samme både nord og sør, pent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...