Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

torsdag 10. juni 2010

Sydag!

9.juni var jeg hos Gøril og sydde. Gøril Quilta tepper, og fikk flere tepper quilta + jordbærduken.....:) Jeg sydde ei toalettmappe som jeg skal gi Johan Victor. Må bare fylle den...... :) Legger ut et par bilder av den.... og et bilde av mobilveska mi som jeg fikk av Viktoria. Hun er 12 år og flink å sy. Hun har sydd den til meg, og også laga smykke til mobilen min....flott, hva?! :) Denne dagen må gjentas. Vi hadde det så koselig. Og Paul Arne sørget for god service. Fikk IS til dessert.....nam, flykrasj..!!:))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...