Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

søndag 20. juni 2010

Kakebaking!!:)Da Johan Victor skulle døpes bakte jeg kaker. Gudmor sitt lille gull måtte jo ha kaker til kaffen.....

Så det ble ei stor marsipankake på bestilling fra foreldrene, og den skulle være stor!! Og det ble den!!!:)) Så tok de også opp bestilling på krokankaka, så den baka jeg.

Tilslutt fant jeg selv på å bake ei sjokoladekake....Kunne ikke ha barnedåp uten det...!!!

Barnedåpen ble feira på hotellet, og det var ei koselig stund.......Koldtbord først, masse god mat!!:) Laga ei bamsekake til Johans 1 års -dag..........!!                                                       

Putekaka så finere ut enn bildet viser..... :(    Og til slutt var det ei krokankake. Den blei god. Hege Leide baka Suksessterta, som også var kjempegod. Pappa laga Ostekaka, og som vanlig var den  god. Mamma baka bløtekake og kjøpte ei tårnkake. Legger like godt ut et bilde av bordet..... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...