Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

søndag 7. november 2010

Kirkeboka....??

En spent 4-åring gikk i kirken en søndag. Han var spent og glad, for han skulle få kirkeboka. Invitasjon kom i posten. Brev til han........Presten ba alle som skulle ha boka om å rekke opp hånden. Ivrige 4-åringer strakk handa i været....og turen gikk opp tilalteret. Men gleden varte ikke lenge......, de gikk tom for bøker. Igjen stod en del 4-åringer å så på at mange andre fikk boka, men de selv ble fri.... Noen begynte å gråte. Vår 4-åring kom betuttet ned å satte seg.......Boka ble lovet dem i posten, men den er ikke kommet enda. Syns det er utrolig at det blir sendt ut invitasjoner til flere enn de har bøker til. Fy skam, håper det aldri gjentar seg...........:(
Men tro det eller ei. Presten kom hjem til ham med boka etter noen uker. :) tommelen opp for ham!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...