Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

fredag 25. februar 2011

Veske til hunden Marco:

Marco sin veske.......
Min bror kom med en dresspose. som glidelåset var ødelagt på. Og spurte: Kan du sette i glidelås og lage ei veske til Marco?   Jeg syns idèen var god.  Så jeg bretta dressposen dobbel og sydde i glidelås på toppen, og en søm i sidene. Kjempefin veske til den lille vofsen, enten hun vil ha hunden i den eller bare utstyr. Veska ble dobbel, så det går an å kle den med skumgummi, fleece ol . Godt uttenkt av min bror. Det passa jo så godt at hunden fikk navnet sitt på veska.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...