Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

fredag 20. januar 2012

Helg igjen.......:)

Nå har vi hatt møte i quilteklubben vår. Klubben har fått navn: Humørquilten. Det var stort flertall for dette navnet blant mange andre gode forslag. Det er en lystig gjeng. På treffene er det mye prat, fliring og sosialt samvær. Så derfor dette navnet.

Vi har også hatt besøk i klubben av Gøril fra Bodø. Her fikk vi demonstrert kuttemaskin, noe som gav mersmak hos oss alle. Vi storkosa oss. Det var ei spire til flere nye prosjekter.


Jeg begynte på et teppe med disse rutene. Gleder meg til å begynne å sy, men må nok ha mere stoff for å gjøre det ferdig.

Ellers har jeg hatt ei uke sammen med barnebarna mens mor var i syden. Det er jo stas. De er så "God".....
Så var det helg igjen: God helg folkens!!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...