Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

lørdag 21. januar 2012

Hjemmelaget......

Til jul fikk jeg to hjemmelagete ting. :

Det ene røde hjertet var en stor overaskelse.  En som jeg er tante til, og forloveden, kom på besøk like før jul. Med seg hadde de dette hjertet fylt med hjemmelagede marsipankuler. Hjertet var det hun, Kamilla som hadde laget. Det er strikka og tova. Jeg syns det var så fint.....og marsipankulene var også kjempegode. De fikk ben og gå på. Syns det var stor stas med disse hjemmelagete tingene........


Og disse gryteklutene fikk jeg i julegaven av ei venninne, Gøril. Det var en allsidig gave med stoff og sakser og mere til.....Morsomt og nyttig. Disse gryteklutene er store og gode......De har fått sin plass på kjøkkenet.

Ja jeg liker disse hjemmelaga gavene.......


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...