Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

torsdag 12. mars 2009

Kurs med André Wallenborg !Hei ! Ja nå har også jeg vært på et kurs til med André Wallenborg. Kurset ble holdt av PolarQuilt i Bodø. Det er like spennende hver gang. Han er dyktig til å undervise og alle ble ferdig med vesker. Det er gøy å se så mange forskjellige ferdige vesker. Hadde dessverre ikke kamera med så jeg kunne ta bilder, men andre har sikkert lagt ut noen. Her er imidlertid min veske fra dette kurset. Og lørdagskvelden ble brukt til å strikke. Det ble en god start på et par lester. Altså ei aktiv helg. :)
Mars-09

1 kommentar:

  1. Hei
    -takk for sist :) Kjempeflott veske og kjempebra kurs. Artig å se hvor forskjellige veskene ble ja:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...