Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

mandag 18. oktober 2010

Syhelg i Kobbelv!!:)

Her er toalettmappene.  Det er dyremønstret i begge, men ellers litt forskjellig. Syns de ble rimelig fin.

Her er toalettmappene som er lur å ha med dersom en skal reise med fly. Istedet for å ta ut innholdet kan en bare åpne mappa og da ser vi alt.......Syns disse var genial, man har oversikten selv også. Slipper å lete.... :) Mønstret på disse stod i siste nr av "My Quilt"

Dette er en pose med plastvindu. Den var morsom å sy. Et gammelt stoff kom til heder og verdighet.  Det blåe fòret fikk jeg av "romkameraten" min, hun var så trivelig. Jeg syns posen ble fin, skal kjøpe en klype å sette på. Det blir nok flere av denne sorten........ :) Mønster av AnnaKa.

Dette er en brødkurv. Den skal jeg ha på hytta, for der har vi blått. Syns den ble fin, og var også morsom å sy. Denne er ganske stor. Kommer nok til å sy flere i ulike størrelser....... :) Mønster på denne stod også i "My Quilt".

Da jeg var i Kobbelv sydde jeg ferdig 4 produkter. Begynte med spisebrikker, men avslutta før disse ble ferdig. Her er bilde av alt det som ble sydd. 14-17. okt.2010.
Noen afrikanske damer var der å lærte å sy. De hadde vært der i 14 dager, og skulle reise hjem lørdag. det var arrangert loddtrekning for disse. Da vant jeg en pakke servietter: Sorte med hvite prikker. Må vel sy meg selv en serviettholder til disse. Har sydd 4 før, men alle har jeg gitt bort..... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...