Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

fredag 28. januar 2011

Fra barnemunn!:)

Ja det er utrolig hvor mange gullkorn som kommer fra disse ungene våre. Det blir mange ganger pratet om at man skulle ha skrevet dem ned. Men det blir ikke gjort.
Det skal oftest ikke mye til for å glede oss. Her er noen fra mitt barnebarn. Skriver dem her for å huske:

I høst var han med oss på hytta, og da vi skulle legge oss sa han :  I dag er det en gammel dag, og i morra er det en ny dag.......


Også i høst hos Oldeforeldrene, han kom løpende inn og var så glad :  Se jeg har funnet røde blåbær.....( det var rips....)


Her om dagen :  Han hadde vært med bestefaren og handla og hjalp til med å sette inn varene. Så tar han opp en Litago (han skulle ikke ha da) og "leser" på den : Smaker godt i morra også......

Ja man skulle husket alt........


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...