Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

tirsdag 18. januar 2011

Lue og votter til lita tulle :)

Lue med flettebord og dusk - ca. 1 år eller to....

Strikka votter til, med en flette midt på......
Har strikka ei lita lue til ca ett år. og det ble votter også. Syns det var så fint det mønsteret, måtte bare prøve det....;) Skal strikke ei lue til meg selv også. Hvem som skal få denne vet jeg ikke.......Men syns den ble fin.....
Mønsteret fant jeg i Familien nr. 2 i år. Garnet er Idena, Bambino ull, superwash. Strikka med pinne nr. 3 og 2,5.

2 kommentarer:

  1. Kjempefint! Den lua likte jeg veldig godt :D

    SvarSlett
  2. Takk, jeg brukte mønsteret i Familien til den "voksne" lua. Den strikkes med tykkere garn og pinner nr. 4,5.Så med et tynnere garn og pinne nr.3 istedet, så ble lua mindre. På denne er maskeantallet på fletteborden den samme, så hodeomkretsen kan man måle seg til. Ut fra lengden på den kommer da maskeantallet rundt på resten av lua:D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...