Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

onsdag 28. desember 2011

Julebesøk.....

I dag har vi hatt besøk av en koselig familie fra Bodø........Det var koselig. Og veldig nyttig. Gøril fikk opp skuffen vår. Vi har hatt ei skuff hvor eska til aluminiumsfolien hadde satt seg fast. Der lå boksåpneren som jeg har trengt flere ganger før jul, og ergra meg over. Skuffa stod bom fast, men Da Gøril tok fatt med steikespaden "måtte " den bare opp, til stor jubel......Hadde ei kake i ovnen, så jeg fikk litt hjelp til å pynte den også.....den var litt lunka men det gikk bra. Det ble en smakebit.....Ingredienser, gulrot, rosiner og brunt sukker......
Flere ingredienser......

Delte kaken, krem og ananas mellom lagene........

Slik ble den, med orange farge i kremen ble det  skikkelig gulrotkake.......
Oppskriften finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...