Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

lørdag 10. desember 2011

Pepperkakebaking....

Mormor sine gull i aksjon:
Det kjevles og bakes.......
De satt og kjevla, stakk ut kaker i to og en halv time disse to smårollingene. Måtte lage mere deig, så det ble hvite "kakemenner" også. Jeg bare steika og ordna med nye brett. Så nå har de imponert mormor nok en gang........med masse kaker...:)
I år har vi fått noen nye former også. Så det ble noen dinosaurer.....

Ja denne suksessen må vi selvfølgelig gjenta til neste år........

Før helga var alle vi "quiltedamer" i Bodø og kosa oss. Og som "stoffavhengige" måtte vi selvsagt inn å "se litt på" stoffer.......Etterpå var vi på "Gamle Salten" og spiste nydelig mat (anbefales). Det var en trivelig dag!:)

God helg!!:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...