Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

lørdag 3. desember 2011

Noen småtterier.....

Det er blitt et par nye toalettmapper/sminkepunger, og noen etuier for å ha papirlommetørklær i. Sydde en større lilla toalettmappe, likens som en av de jeg har sydd før. Men knappene er ikke kommet i enda.......Det blir vel litt håndarbeid foran TV-en i kveld.... Så tenkte jeg å sy noen grytekluter etter mønster av AnnAKa. Pungene er forresten også etter mønster av henne.
For å ha papirlommetørklær i.....

En ny liten sminkepung.....

Måtte ha en litt større toalettmappe.........

Slik ble endene på glidelåsen med linser...... (farga ikke bra, den er lik den over)

I går baka jeg tre sorter julekaker. Fant noen fra gamle dager som jeg ikke har bakt før. Tror nok det er bare en av dem som blir bakt senere et år. Det var Paletter, Gåsehaler og Kneppkaker. Palettene syns jeg var gode julekaker. Gåsehalene ikke så værst, men Kneppkakene var veldig søt. Det var mye sirup i dem, men det er morsomt å prøve.
          Så i neste uke skal jeg prøve å få ferdig grytelappene. I morra blir det pepperkake-baking med barnebarna......håper det blir ei kosestund.....

                                            God helg alle sammen!!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...