Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

onsdag 14. september 2011

Bilseng....

Her er det lakkering av hjul......
 Senga før bunnen ble lagt i.....
Vi har en skjønn liten (barnebarn)....som ble fem år her om dagen. Vi fant ut at han skulle få ny storseng... Da måtte det bli en bil. Jeg tegna og gubben saga. Etterpå mala jeg grønt etter bestilling.... Men må male en gang til. Jeg var å slo handa, så det ble bare ett strøk. Og da skal jeg bruke maskeringstape.....


Her studeres resultatet før sengetøy kommer på plass...
Det skal også komme et ratt etterhvert.   Det er innkjøpt, men ikke montert enda.....

Vi ble rimelig fornøyd med resultatet.....Spoileren og grillen framme kan benyttes til hyller....

3 kommentarer:

  1. Ja æ må si dokker er oppfinsomme! Det er den flotteste gaven æ har sett noen kan gi et barnebarn! Helt utrolig kor flott den ble! Dokker er et radarpar! Som hand i hanske!-)))))

    SvarSlett
  2. Veldig fin seng =) e det noe mulighet for at du legg ut tegningen, har en liten gutt som er veldig gla i alt som har motor og har veldig lyst til og lage ei bilseng til han

    SvarSlett
  3. Hei hvordan lagte du den har en liten som jeg ønsker og lage slik seng til men er så veldig usikker hvilke materialer jeg trenger osv?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...