Litt om håndarbeidet og familien !! : )

Litt om meg.

27 februar 2009 : Hei ! Jeg heter Lilian og er intressert i forskjellige hobbyer. Akkurat nå syr jeg en del lappeteknikk/quilting. Men jeg har seks barn og to barnebarn og de går foran alt. Så det blir litt av alt. . .

Har sydd en del tidligere. Masse barneklær, men nå blir det mest quilting.
Men dette med quilting er ganske nytt for meg. Hadde ikke noe interesse for det før. Men ei venninne, Gøril; tok meg med en gang i kjelleren sin og da var det gjort. Det var kjempemorsomt.

Ble mere aktiv med blogging nå ved årsskifte 2010/2011, og du verden hvor mange flotte og interessante blogger som fins.....:)

lørdag 17. september 2011

Lørdagsjobb.....

I dag satte jeg meg ned for å legge opp stuegardiner til broren min. Da kommer en av ungene og vil ha meg til å sy ei "havkastnot". Ja det er mange slags oppdrag man skal få.....Han skulle bruke den i akvariet. Han har et akvarium på nesten 1700 liter. Og masse stein i. Så det er ei lita not da. Så det var nå fort gjort.....


 Sydde tau i på ene siden.....

Lodder (for tyngde) ble sydd i nederkanten + tau.

Høyre bilde viser nota da den var ferdigsydd......:


Gardinene besto i 8 lengder, 4 av dem 2,80 cm bred. Stores og nylon/silke. Så nå er jeg rimelig lei gardiner.... Må innrømme at på slutten gikk det vel mye på øyemål. De var jo så glatt og tynn, men endelig ferdig.........

Nå er det "Skal vi danse" på TV. Så nå blir det TV-tid og avslapping.....Ha en fin kveld:)

1 kommentar:

  1. Her inne var det mye fint! Så flink du er med hendene dine:) Jeg kan kun strikke enkle ting dessverre og skulle ønske jeg var like flink som du:)

    Veldig hyggelig at du vil bli med på Giveawayen min. Tvi, tvi;)

    Klem, Pernille

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...